Thema Catering

Thema Catering vanuit een van onze GoodFoodTrucks.      Wij verzorgen graag voor u het feestje op uw locatie, waarnodig regelen we voor u een locatie. 

Compleet verzorgt. U vraagt en wij schenken het glasvol houden ons bezig met Life KookKing en draaien  graag het vlees voor u om. Onze GoodFoodTrucks zijn voorzien van een geluidsinstallatie waarmee we graag de beleving en sfeer verhogen. Wenst u specifieke muziek soort of een Deejay, dan regelen dit graag voor u. Graag bespreken we met u onze enorme flexibele keuze mogelijkheden binnen onze Thema Catering, indien u andere specifieke wensen heeft, dan willen wij dit graag  aanpassen. Zodat het helemaal uw feest gaat worden. Inderdaad! uw feest wordt voor u, door ons, ontzorgt. u viert feest bent bij uw gasten en wij draaien het vlees om in de pan.

Contact bel: 06 437 23 438

Voor meer informatie klik hier

Advertentie

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: