Thema Catering

Thema Catering vanuit de GoodFoodTrucks.                 Vret & Barney verzorgen graag uw feestje op uw locatie, waarnodig regelen we voor u een locatie.          Compleet verzorgt. U vraagt en wij schenken het glasvol houden ons bezig met Life KookKing en draaien  graag het vlees voor u om. Onze GoodFoodTrucks zijn voorzien van een geluidsinstallatie waarmee we graag de beleving en sfeer verhogen. Wenst u specifieke muziek soort of een Deejay, dan regelen dit graag voor u. Bekijk de thema mogelijkheden, indien u andere specifieke wensen heeft, dan willen wij dit graag  aanpassen. Zodat het helemaal uw feest gaat worden. Inderdaad! uw feest wordt voor u, door ons, ontzorgt.

Contact bel: 06 437 23 438

Advertentie

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: